Wanneer u heeft besloten dat u een bepaald bedrag wilt gaan investeren in aandelen komt al snel de vraag op: Welke aandelen kopen is verstandig? U kunt aandelen kopen van bedrijven, inzetten op valuta, cryptocurrency inkopen, in grondstoffen investeren en noem maar op. Veel van deze investeringen zijn erg risicovol. Bent u op zoek naar een investering met een prima rendement en laag risico? Dan is ons unieke concept wat voor u! In landen met een hoge economische groei stijgen de huizenprijzen als eerste mee. Een investering in vastgoed in een land die een sterke economische groei doormaakt is dus een veilige investering met een hoog rendement.

 

Aandelen in vastgoed bij SA Vastgoed

Wanneer u bij ons investeert dan investeert u in een vastgoed project in Polen. Polen maakt op dit moment een sterke economische groei door. Volgens de voorspellingen zal deze economische groei zich op korte- en langere termijn sterk doorzetten. Dit betekent dat de huizenprijzen in dit land ook blijven stijgen. Hierdoor zijn investeringen in vastgoed in dit land erg aantrekkelijk. Het rendement van deze investeringen ligt hoog, terwijl het risico laag ligt.

Daarnaast hebben we een uniek concept waarbij we zelf ook investeerder zijn. Bij onze projecten wordt 80% gefinancierd door de klant, en 20% door onze eigen financiële middelen. Op deze manier is onze belofte om van elk project een succes te willen maken niet slechts een belofte. Het is voor ons ook belangrijk dat al onze projecten een goed rendement opleveren, en zo winstgevend mogelijk zijn. Met onze methode zijn we er tot dusver altijd in geslaagd al onze investeringsprojecten succesvol te maken.

 

Interesse? Of heeft u vragen?

Zoekt u nu ook naar een investering met goed rendement en een laag risico? Dan is een investering in Pools vastgoed ook absoluut iets voor u! Wanneer u vragen heeft, of graag in een persoonlijk gesprek uw investering wil bespreken,

Wilt u dus ook investeren met een zo laag mogelijk risico en hoog mogelijk rendement? Dan zijn onze beleggingsfondsen de perfecte match voor u! Heeft u vragen over uw investering of wilt u graag met ons in gesprek over een investering in onze beleggingsfondsen? Dan staan we u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact op of maak een afspraak!

SA Vastgoed

Pontanusstraat 1a

6524 HA Nijmegen

tel.: 085 130 46 25

rekeningnummer:

NL12 ABNA 0833196006

info@sa-vastgoed.nl

www.sa-vastgoed.nl

HT.PNG