Een spaarrekening bij een bank was al nooit de beste plek voor uw spaargeld, maar zeker met de huidige rente gaan meer mensen om zich heen kijken. Er zijn namelijk een heleboel mogelijkheden om rendement uit uw vermogen te halen. Wanneer u op zoek gaat naar alle verschillende vormen van investeren, ziet u hoeveel mogelijkheden er zijn. Waarschijnlijk heeft u ook gezien dat het rendement en het risico dat deze investeringen met zich mee brengt enorm wisselt. Wij vertellen u graag over ons unieke concept, waarmee u met een zeer laag risico toch een goed rendement kunt halen.

Bent u opzoek naar een manier om de risico's te verspreiden over verschillende beleggingen? Dan heeft u waarschijnlijk gezocht naar de beste beleggingsfondsen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Door te kiezen voor onze beleggingsfondsen verlaagt u het al lage risico dat u bij ons loopt nog eens extra. voor een overzicht van de fondsen kunt u hier kijken. Lees verder voor extra informatie over ons unieke concept.

 

Investeren bij SA Vastgoed

Bij SA Vastgoed doen we aan een heel specifiek type vastgoed investeringen. Investeringen zijn op zichzelf al een goede investering. Wanneer u investeert in vastgoed in landen met een bloeiende economie, wordt de aantrekkelijkheid van de investering alleen maar groter. Een groeiende economie gaat namelijk gepaard met stijgende huizenprijzen. Polen is op dit moment een sterk groeiende economie, die naar alle verwachting ook alleen nog maar meer zal groeien. Hierdoor is een investering in vastgoed in Polen niet alleen een investering met een hoog rendement, maar ook een risicoarme.

Tot slot dragen de klanten van SA Vastgoed niet het volledige risico. Waar 80% van de financiering van onze projecten wordt bekostigd door uitgave van obligaties, financieren we 20% met eigen middelen. Zo heeft u niet alleen onze belofte dat we ons uiterste best doen om investeringen zo winstgevend mogelijk te maken, u weet dat we dit doen. Met dit concept hebben we dan ook elk van onze investeringsprojecten succesvol kunnen maken.

 

Interesse? Of heeft u vragen?

Wilt u dus ook investeren met een zo laag mogelijk risico en hoog mogelijk rendement? Dan zijn onze beleggingsfondsen de perfecte match voor u! Heeft u vragen over uw investering of wilt u graag met ons in gesprek over een investering in onze beleggingsfondsen? Dan staan we u graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact op of maak een afspraak!

SA Vastgoed

Pontanusstraat 1a

6524 HA Nijmegen

tel.: 085 130 46 25

rekeningnummer:

NL12 ABNA 0833196006

info@sa-vastgoed.nl

www.sa-vastgoed.nl

HT.PNG