Door de lage rente bij de bank gaan steeds meer mensen met hun vermogen verder kijken dan een spaarrekening. Wanneer u opzoek gaat naar investeringsmogelijkheden, ziet u al snel dat het aantal hiervan bijna eindeloos is. De vraag wat nu de beste investering is lijkt moeilijk te beantwoorden. Staatsobligaties kennen weinig risico maar ook een laag rendement. Andere investeringen leveren wel meer op, maar kennen een hoger risico. Wij laten u graag kennismaken met onze unieke obligaties. Deze hebben een hoog rendement en toch een laag risico. We hebben het natuurlijk over investeringen in vastgoed in landen met opkomende economieën. Wat dit precies betekent? Dat leggen we hieronder graag verder uit.

 

Investeren bij SA Vastgoed

Investeringen kunt u natuurlijk zelf rechtstreeks doen, maar via een tussenpersoon is dit veiliger en met hoger rendement. Immers hebben investeerders via een bemiddelaar een hoger budget. Wij van SA Vastgoed zijn zo'n bemiddelaar. Ons concept is daarentegen uniek, omdat wij zelf ook een deel van de investering zelf dragen. Onze projecten worden voor 80% gefinancierd door middel van obligaties. De overige 20% wordt door ons gefinancierd. U heeft dus niet alleen onze belofte dat we ons best doen, u weet zeker dat dit het geval is aangezien we zelf baat hebben bij een succesvolle investering. Investeringsprojecten die we tot nu toe hebben opgezet zijn dan ook altijd succesvol geweest.

 

Investeringen in Pools vastgoed

Nog een reden dat onze investeringsprojecten goed lopen is omdat we voor zeer lucratieve investeringen kiezen. Vandaar dat we in vastgoed in Polen investeren. Polen is een opkomende economie, waarvan de voorspellingen er allemaal op wijzen dat deze economische groei zich nog lange tijd zal doorzetten. In deze economieën stijgt de vraag naar woningen en de woningprijzen. Hierdoor is een investering in vastgoed in Polen een risicoarme investering waarmee u toch een hoog rendement kunt behalen.

 

Interesse? Of heeft u vragen?

Wilt u ook een hoog rendement uit uw investeringen halen met een laag risico? Of wilt u graag meer informatie over onze manier van investeren? Kijkt u gerust rond op de website of neem contact met ons op. We staan u graag te woord en beantwoorden al uw vragen.

SA Vastgoed

Pontanusstraat 1a

6524 HA Nijmegen

tel.: 085 130 46 25

rekeningnummer:

NL12 ABNA 0833196006

info@sa-vastgoed.nl

www.sa-vastgoed.nl

HT.PNG