Heeft u een geldbedrag wat u graag wilt investeren? Bent u aan het zoeken naar de verschillende beleggingsmogelijkheden en vraagt u zich af waarbij u het hoogste rendement haalt? Vaak krijgen we de vraag waarin beleggen het meest verstandig is. Bij de aankoop van een staatsobligatie komt relatief weinig risico kijken, maar tegelijk levert het ook erg weinig op. Zoekt u een risicoarme belegging waarmee u tegelijk wel een goed rendement haalt? Dan adviseren wij om te beleggen in vastgoed in opkomende economieën binnen Europa.

 

Het unieke concept van SA Vastgoed

Wanneer u via een derde partij geld wil beleggen, is het een prettig idee dat deze partij zelf ook baat heeft bij een goed lopende investering. Wij financieren onze projecten voor 80% door uitgiftes van obligaties. Het overige deel financieren we met eigen kapitaal. Dit maakt door ons uitgegeven obligaties zo uniek.

 

Vastgoed in Polen

Zoals genoemd zijn investeringen in vastgoed in opkomende economieën erg interessant. Zowel vanuit het oogpunt van risico als het oogpunt van winst. Wanneer het beter gaat met de economie in een land zijn stijgende huizenprijzen de norm. Een investering in vastgoed in economieën die bezig zijn een sterke groei door te maken is deze stijging dus extra sterk, en is het risico tegelijk minimaal.

 

Waarom Polen?

U vraagt zich misschien af waarom juist het realiseren van deze projecten in Polen zo gunstig is. Wij kiezen voor Polen omdat dit land zich op economisch vlak de afgelopen jaren goed heeft ontwikkeld. Polen lijkt economisch gezien ook volgens de voorspellingen alleen maar sterker te worden. Dit betekent dat het van alle opkomende economieën het land is met de meeste kansen voor de meest risicoarme investeringen.

 

Heeft u vragen?

Vraagt u zich na het lezen van bovenstaande nog steeds af waarin beleggen het meest verstandig is? Of bent u overtuigd geraakt, en wilt u graag meer weten? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Wij leggen u alles graag in een persoonlijk gesprek uit.

SA Vastgoed

Pontanusstraat 1a

6524 HA Nijmegen

tel.: 085 130 46 25

rekeningnummer:

NL12 ABNA 0833196006

info@sa-vastgoed.nl

www.sa-vastgoed.nl

HT.PNG