Steeds meer West-Europeanen kiezen voor een tweede huis Polen uit als locatie. Dit is niet zo vreemd, het is een erg aantrekkelijk land voor een vakantiehuis. Mede doordat de economie in dit land alsmaar verder aantrekt, heeft een huis kopen in Polen vele voordelen. Wanneer u een huis koopt in het buitenland, is het wel prettig om voor een betrouwbare vastgoedpartner te kiezen. Deze kan u vertellen over de gebruiken, benodigdheden en kan u inlichten over andere informatie die u nodig heeft om zonder problemen vastgoed aan te schaffen.

 

Opkomende economie

Een huis kopen in Polen levert u niet alleen een prachtige vakantiewoning op, het is ook een goede investering. Polen bewijst keer op keer bezig te zijn aan een opmars als economische macht. Wanneer een land economisch gezien aan een opmars bezig is, stijgen de huizenprijzen mee. U kunt dus van een vakantiehuis genieten en wanneer u het huis verkoopt op een mooie overwaarde rekenen.

 

Prachtige omgeving

Hoewel het wellicht niet de eerste associatie is die bij u opkomt wanneer u denkt aan Polen, kent dit land prachtige natuurgebieden. Het is voor ongeveer een derde bedekt met bossen die voornamelijk uit naald- en loofbossen bestaan. Ook kent het land een grote hoeveelheid meren en ruw berglandschap. De ideale vakantiebestemming dus voor natuurliefhebbers!

 

Cultuur

Ook voor cultuurliefhebbers is Polen een prachtige locatie voor een vakantiewoning. Het is de geboorteplaats van bekende componisten zoals Chopin en Penderecki. Daarnaast zijn er een heleboel mooie bezienswaardigheden zoals middeleeuwse steden, vredeskerken en het bekende historische centrum Stare Miasto van Warschau.

 

Huis kopen Polen

Reden genoeg dus om voor een tweede huis of vakantiehuis voor Polen te kiezen. Wilt u graag meer informatie over de aanschaf van vastgoed in het buitenland? Neem gerust contact met ons op of maak een afspraak. Onder het genot van een bakje koffie leggen wij het u graag uit.

SA Vastgoed

Pontanusstraat 1a

6524 HA Nijmegen

tel.: 085 130 46 25

rekeningnummer:

NL12 ABNA 0833196006

info@sa-vastgoed.nl

www.sa-vastgoed.nl

HT.PNG