Bent u geïnteresseerd in beleggen in grond? Dan bent u bij ons van SA Vastgoed aan het juiste adres! Wij beleggen regelmatig grond met verschillende soorten klanten. Zo doen wij dit samen met grote ontwikkelaars, banken en gemeenten maar ook particulieren kunnen hier tegenwoordig gebruik van maken.

Pas wanneer een agrarische grond strategisch ligt is het interessant om te gaan beleggen in grond. Dit omdat deze grond mogelijk in de toekomst van bestemming gaat wijzigen. Het is dan mogelijk dat een grond flink in waarde gaat stijgen aangezien de specifieke grond bijvoorbeeld een bouwgrond wordt. Maar niet alleen bouwgronden zijn aantrekkelijk want ook landbouwgronden die aan de rand van de randstad liggen zullen binnen zeer korte tijd geconverteerd worden naar bouwgronden.

 

Beleggen in grond is een goed plan

Wanneer u gaat beleggen in grond kan dit erg voordelig uitpakken door een aantal redenen. Zo zegt het CBS dat de bevolking tot 2040 zal blijven groeien en door deze bevolkingsgroei zullen er meer huizen gebouwd moeten worden op bouwgrond. Daarnaast zal de desbetreffende kavel worden overgeschreven op uw naam in het kadaster en zal de overdracht verzorgd worden door een notaris.

 

Waar moet je op letten bij het beleggen in grond?

Een van de eerste dingen die u moet doen wanneer u gaat beleggen in grond is een analyse uitvoeren. Hierbij moet u uw kapitaalkracht bekijken en berekenen. Het is belangrijk dat u genoeg financiële middelen heeft om te kunnen beleggen in grond. Vaak wordt er bij het beleggen ook een hypotheek afgesloten. Wanneer dit akkoord is, kunt u op zoek gaan naar een stuk grond. Hierbij is het aan te raden om te gaan kijken naar bouwgrond net buiten de randstad. Hier zal de grondprijs een stuk lager liggen aangezien door het huidige sociale en culturele klimaat, jongeren wegtrekken uit het platteland.

SA Vastgoed

Pontanusstraat 1a

6524 HA Nijmegen

tel.: 085 130 46 25

rekeningnummer:

NL12 ABNA 0833196006

info@sa-vastgoed.nl

www.sa-vastgoed.nl

HT.PNG